top of page
Hare&Dare_20230915_HHF_JDH-0075.jpg
Hare&Dare_20230915_HHF_JDH-1421.jpg
Hare&Dare_20230915_HHF_JDH-0150.jpg
DJ-audiomixer

Naast de beruchte Klapdoos en natuurlijk de Feesttent is er dit jaar een 3e podium bij gekomen! 

Het Hollands Hard Café!

In de Feesttent vind je beide dagen de gezelligste mix tussen Hollands en Hardstyle.

In het Hollands Hard Café is het 2 dagen lang 200% feest. 

In de Klapdoos gaan we volle gas beuken! het dak MOET er hier van af!
alleen op zaterdag geopend

Algemeen

Kaarten

Toegang & Terrein

Hollands Hard Festival is geopend op vrijdag 6 september:

van 20:00 uur tot 01:00 uur

en op zaterdag 7 september:

van 16:00 uur tot 00:00 uur

De toegangspoorten van Hollands Hard Festival gaan niet eerder dicht. Kun jij helaas alleen het laatste uurtje komen ben je gewoon welkom. 

De minimale leeftijd voor bezoekers is 18 jaar 

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte eten en drinkwaren mee het terrein op te nemen. 

Tijdens het festival zijn er verschillende bars en foodtrucks waar je eten of drinken kunt halen. Ook bij de foodtrucks betaal je met festivalmunten, pinnen of met contant geld betalen is niet mogelijk. 

Hedde gij lomp lopen doen en uzelf bezeert? Geen zorgen! Op het festivalterrein is er een EHBO post te vinden. Je vindt de EHBO post direct links van de ingang. Deze post is  duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond.

Op het festivalterrein zijn er beperkte mogelijkheden om te zitten. Bij de foodtrucks is er een overdekte zitgelegenheid. Er is geen mogelijkheid om zittend de shows te zien. 

De kaartverkoop voor Hollands Hard Festival 2024 op 6 & 7 september gaat bijna van start! zet vast 8 mei in je agenda want vanaf dan bemachtig je jouw kaarten.

Heb je bijvoorbeeld een tikfout gemaakt in je mailadres? Of heb je een andere vraag over je kaarten? Mail dan de organisatie: info@hollandshardfestival.nl

Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zet het volgende adres in je navigatiesysteem:


Kruispunt: Burgemeester Posweg & Kooiweg 

5306 GG Brakel.

Zodra je in de buurt van de Burgemeester Posweg bent, kun je het beste de bewegwijzering volgen en je navigatie uitzetten. Routing voor parkeren, brengen/halen en backstage staan duidelijk aangegeven.

Parkeren op vrijdag en zaterdag is gratis!

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op het festivalterrein waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen. Je kan een kluisje huren bij de entree van het festival.

Kluisjes kunnen alleen gehuurd worden tijdens het festival en niet vooraf.

Bij de kassa van de kluisjesverhuur kun je met cash en met de pin betalen.  Contactloos betalen is uiteraard mogelijk. Het is niet mogelijk met festivalmunten te betalen. 

Tijdens het festival wordt er betaald met munten. Deze haal je bij de muntenbalie.

 

Munten kunnen alleen gekocht worden tijdens het festival en niet vooraf.

Bij de muntenbalie kun je zowel cash als met de pin betalen.

 

Er is maar één cash muntenbalie, dus pinnen is vaak sneller. Contactloos betalen is uiteraard mogelijk.

Gekochte munten kunnen niet terug ingewisseld worden voor geld. Let op! munten van dit jaar zijn niet geldig tijdens een volgende editie van Hollands Hard Festival

Er is een halen en brengen zone ‘KISS & RIDE’ dichtbij het festivalterrein waar je netjes afgezet en opgehaald kan worden. Volg hiervoor de bewegwijzering.

Het festivalterrein bestaat voor het grootste gedeelte uit grasland en is niet overal even vlak. Bij slecht weer is het een stuk lastiger rijden met een rolstoel of lopen met krukken. Ondanks het tijdelijke karakter van het festivalterrein doen we ons best om het zo toegankelijk mogelijk te maken. Er zijn een aantal voorzieningen om het mensen met een beperking zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Op vertoon van een mindervalide pas bij het parkeren wordt je door de parkeerwachters naar een parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de ingang verwezen.

  • Op het terrein is bij de toiletgroep een 
    mindervalide toilet aanwezig.

  • Bij de hoofdentree zijn de paden breed genoeg voor toegang met een rolstoel.

Hollands Hard Festival is zowel vrijdag als zaterdag alleen toegangkelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

ID dient getoond te worden bij het betreden van het festivalterrein, zorg dus dat je een geldige ID bij je hebt. (die van je broer of zus is geen geldige ID ;)

In verband met strenge regelgeving omtrent drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De beveiliging zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het festival door middel van visitatie.

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de beveiliging de medicatie checken.

XTC is geen medicatie :)

Het is toegestaan om een klein (travel) formaat van maximaal 100 ml zonnebrand mee het terrein op te nemen. Zo kan je jezelf beschermen tegen de zon.

Deodorant spuitflessen zijn niet toegestaan. Deze zullen worden ingenomen bij de ingang. Je mag je deodorant alleen meenemen wanneer het een kleine deoroller is.

Foto's Hollands Hard Festival 2023

DJ met Halftone Achtergrond

volg ons op Social media
@Hollandshardfestival

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • TikTok
bottom of page